Laatste nieuws

Praktijk San Bao blijft tijdens de lock down geopend en u kunt terecht voor alle soorten behandelingen.

In januari willen veel mensen de kerst of Corona kilo’s kwijt. Bij San Bao kunt u terecht voor een behandeling voor overgewicht. We bekijken wat de onderliggende oorzaak is (voeding, emotie, stress, frustratie). Er wordt getest of naast de spijsvertering ook andere orgaansystemen ondersteuning nodig hebben en of de uitscheiding van afvalstoffen goed verloopt. Ophoping van afvalstoffen kan o.a. de oorzaak zijn van hoofdpijn, vermoeidheid of pijnlijke spieren en gewrichten. Met behulp van oor-acupunctuur en een goed onderbouwd voedingsadvies worden bestaande patronen doorbroken en is de behandeling een goede start voor een gezonder en slanker leven.

Ook ex-Corona patiƫnten met restklachten als vermoeidheid, spierpijn of hoofdpijn kunnen terecht voor een SIVAS test en behandeling met oor-acupunctuur. Bij de cliƫnten die ik hier afgelopen jaar voor heb behandeld, bleek dat deze klachten veelal te maken hadden met een ophoping van afvalstoffen en/of rest-toxines van het virus. Voor deze groep mensen is veel winst te behalen door uit te zoeken wat de beste manier is om deze toxines kwijt te raken en welke uitscheidingsorganen hierbij ondersteuning nodig hebben.

Er is bij downloads een nieuwe tekst beschikbaar over afvalstoffen en oilpulling.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar telefoonnummer 0317-350088 of een bericht sturen naar info@sanbao.info.